Reviewingtechnieken : voor trainers, docenten en opleiders - Kuiper, Ammy, ....-; Galama, Jeroen, ....- (Zaltbommel : Thema, 2009)
Je traint, geeft workshops of doceert. Je draagt veel waardevolle kennis en vaardigheden over. Cursisten leren veel van je, komen helemaal geïnspireerd terug en zitten weer vol energie. Maar hoe lang blijft die nieuwe kennis eigenlijk hangen? Met andere woorden: beklijft het wel? Evalueren van wat je leert, is een belangrijke stap in het leerproces. Het is zelfs een cruciale factor wil de leerstof echt blijven 'hangen'. In Reviewing skills voor trainers, opleiders en docenten staat actieve reflectie centraal. Hiermee voorziet Thema in de leemte op het gebied van evaluatiemethoden en -technieken. Trainers, opleiders en docenten vinden in dit boek een complete - gevisualiseerde - toolkit om hun evaluatievaardigheden nieuw leven in te blazen. Met als resultaat: tevreden deelnemers die echt wat geleerd hebben. En tevreden opdrachtgevers omdat de investering blijvend effect heeft.
Keywords: Evalueren