Ondersteunend communiceren bij dementie. - De Rijdt, Chris, ....-; Scheres, Wilma, ....- (Amsterdam : Reed Business, 2011)
Deze praktische gids is bedoeld als een concreet hulpmiddel voor verzorgenden of managers in de ouderenzorg maar ook voor familieleden of SPH'ers voor het beter doen slagen van de interactie!
Keywords: Communicatie -- Ouderen