Communicatie rondom evenementen - Kaarsgaren, Lenny, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009)
Elk zakelijk evenement kent een uitnodiging en bij bijna elk evenement worden de aanmeldingen bevestigd. Maar daar houdt het in de praktijk vaak mee op. Een gemiste kans! Want de marketing- en communicatiemogelijkheden houden niet op bij het evenement op zich. Er liggen meer situaties voorhanden om contactmomenten met de doelgroep in te bouwen rondom het evenement dan vaak worden benut.Mogelijkheden die bovendien nog meerdere doelen dienen, doordat ze een hogere opkomst met zich meebrengen en de indruk die het evenement c.q. het bedrijf achterlaat verbeteren en versterken.Alle reden dus om ook de communicatie met de doelgroep weloverwogen in te zetten en hier bij het maken van de plannen voor het evenement uitgebreid bij stil te staan.Het ideale 'communicatiepakket' verschilt per evenement en hangt sterk samen met de doelstelling, doelgroep en het budget en moet dus op de situatie worden afgestemd. In dit boekje komen alle mogelijke communicatievormen die je in dit kader ter beschikking staan uitgebreid aan bod.
Keywords: Evenementen -- Communicatie