Kapitein Winokio berenbox : oude kinderliedjes in een nieuw jasje. - Seresia, Winok, ....- (Schelle : Kapitein Winokio, 2012)
Kapitein Winokio bundelt zijn 4 beren-cd's in een gouden BerenBox! Deze box is een echte must-have voor wie zijn kinderen op een eigentijdse manier kennis wil laten maken met juweeltjes uit vervlogen tijden. Oude Vlaamse en Nederlandstalige kinderliedjes kregen een nieuw jasje door muzikanten van nu. Met Jan Decleir, Joost Zweegers, Kamagurka, Henny Vrienten, Bart Peeters, Rocco Granata, Kurt Van Eeghem, Daan, Eva De Roovere, Flip Kowlier, Frank Vander linden, Stijn en vele anderen.
Keywords: Kinderliedjes