Kort Amerikaans. - Wolkers, Jan, 1925-2007 (Groningen : Wolters-Noordhoff, 2008)
Een door een litteken geschonden jongeman tracht zich tijdens de Tweede Wereldoorlog te ontworstelen aan zijn seksuele remmingen en zijn christelijke opvoeding.
Leeftijd: 16+
Keywords: Onvermogen tot liefde