Knielen op een bed violen. - Siebelink, Jan (Jan Geurt), 1938- (Groningen : Noordhoff, 2010)
'Ik ben altijd bang geweest om het complete verhaal te vertellen: het geleidelijke maar onstuitbare afglijden van een zachtaardig maar in zijn jeugd verwond man - vluchtend in het zwartste calvinisme - en het verdriet dat hij in zijn naaste omgeving veroorzaakt. Het is ook het verhaal van een grote liefde. Een man en een vrouw: de een wil overleven in het hiernamaals, de ander in het nu'.
Leeftijd: 16+
Keywords: Calvinisme