Isabelle. - De Loo, Tessa, 1946- (Groningen : Noordhoff, 2012)
Wanneer de mismaakte kunstenares Jeanne, gedreven door jaloezie, de beeldschone actice Isabelle ontvoert, ontstaat er tussen de twee vrouwen een bloedstollende psychologische strijd op leven en dood. Is het zo dat je uiterlijk je levensloop bepaalt?
Leeftijd: 16+
Keywords: Vrouwen en schoonheid