4 love. - Huizing, Gonneke, ....- (Groningen : Noordhoff, 2009)
Karin begrijpt niet waarom een professionele fotograaf als Joey uitgerekend haar als model vraagt voor een nieuwe make-up lijn. Ze vindt dat ze er best leuk uitziet, maar of ze knap genoeg is om fotomodel te worden? Veel liever besteedt ze haar tijd aan haar favoriete hobby: hardlopen. Toch besluit ze op Joey's voorstel in te gaan, gewoon om het eens mee te maken, en omdat ze eigenlijk erg onder de indruk is van Joey zélf. Als blijkt dat Joey haar niet alleen als model ziet zitten, maar ook als zijn vriendin, kan ze haar geluk niet op. Alles wil ze voor hem doen. Hoe ver zal ze daarin gaan?
Leeftijd: 13-16 jaar
Keywords: Verliefd zijn