Een gang met gele deuren. - Molemaker, Rom, ....- (Groningen : Noordhoff, 2009)
Martje hoort, tot haar ontzetting, dat ze gaat verhuizen omdat haar vader een nieuwe baan heeft. Ze raakt haar vriendinnen kwijt en moet in een andere plaats opnieuw beginnen. Op haar nieuwe school raakt ze ongewild onder de indruk van Gabriëlle, leidster van een groep criminele meiden. Stapje voor stapje raakt Martje bij de groep betrokken, totdat een afschuwelijke gebeurtenis haar leven totaal overhoop gooit.
Leeftijd: 13-16 jaar
Keywords: Vriendschap