Pokerface. - Hautman, Pete, ....- (Groningen : Noordhoff, 2009)
Als Denn Doyle door een paar jongens wordt uitgenodigd voor een pokeravondje, gebeurt er iets vreselijks: hij wint. Hij heeft talent. En hoe meer hij pokert, hoe beter hij wordt. Voor Denn er erg in heeft, zit hij elke avond in het casino tegen beroepsspelers te kaarten. Het geld stroomt binnen. Maar met elke dollar die hij wint, verliest hij iets anders... Pete Hautman kreeg eerder een Eervolle Vermelding bij de uitreiking van de Gouden Zoen.
Leeftijd: 13-16 jaar
Keywords: Emoties