Ouders met een verstandelijke beperking : 7 verhalen - Smet, Diane, ....-; Van Hove, Geert, 1957- (Gent : Academia Press, 2009)
Er gebeurt heel wat onderzoek naar ouders met een verstandelijke beperking, maar meestal komen de ouders zelf weinig of niet aan bod. In dit boek willen de auteurs de ouders zélf aan het woord laten over hun gezin en de opvoeding van hun kinderen. Elk verhaal van een ouder of ouderpaar, laat de lezer kennismaken met zijn/haar persoonlijke belevingswereld en illustreert de sterkte en veerkracht van deze mensen.
Keywords: Opvoeding