Een wereldwondertje. - Braakhuis, Anouk, ....-; van Seggelen, Mireille, ....-; van de Wiel, Liliane, ....- (Budel : MVS Creations, 2006)
Dit boekje is speciaal voor alle KID wereldwondertjes die zijn geboren in een papa & mama gezin.
Keywords: Spermadonatie