Een wereldwondertje : KID ma-ma. - Braakhuis, Anouk, ....-; van Seggelen, Mireille, ....- (Budel : MVS Creations, 2007)
Dit boekje is speciaal voor alle KID wereldwondertjes die zijn geboren met één of twee mama ('s)
Keywords: Spermadonatie