De reuzenperzik. - Blake, Quentin, 1932-; Dahl, Roald, 1916-1990; Leonard, Ef, ....- (Baarn : De Fontein, 2006)
James woont bij zijn gemene tantes. Op een dag krijgt hij van een oud mannetje een zakje toverkracht. James laat het zakje vallen naast een perzikboom, met een reusachtige perzik als gevolg. James kruipt naar binnen, sluit vriendschap met de inwoners en beleeft allerlei avonturen.
Leeftijd: 9+
Keywords: Toveren