Kleine sporenmakers. - Goodman, Sam, ....-; Liekens, Tine, ....-; Massey, Elaine, ....- (Leuven : CEGO, 2010)
De Bij-de-handjes zijn een nieuwe reeks ideeënboekjes met activiteiten voor kleuters. Ieder jaar verschijnen er 4 titels (van elk 40 pagina's), telkens met een ander thema. Naast de activiteiten en verhelderende illustraties bevat elk boekje ook een overzicht van de betrokken ontwikkelingsdoelen. Deel 1, Kleine sporenmakers, laat kinderen doelgericht afdrukken en sporen maken. Daardoor ontwikkelen zij hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie en worden ze op weg geholpen naar schrijfvaardigheid.
Vertaald uit het Engels.
Keywords: Kleuteronderwijs -- Didactiek; Manuele expressie -- Kleuteronderwijs; Motoriek -- Kleuters