Draadjes en stofjes. - Featherstone, Sally, ....-; Liekens, Tine, ....- (Leuven : CEGO, 2011)
De Bij-de-handjes zijn een nieuwe reeks ideeënboekjes met activiteiten voor kleuters. Ieder jaar verschijnen er 4 titels (van elk 40 pagina's), telkens met een ander thema. Naast de activiteiten en verhelderende illustraties bevat elk boekje ook een overzicht van de betrokken ontwikkelingsdoelen. Deel 4: Draadjes en stofjes bundelt een twintigtal creatieve activiteiten met zachte materialen: draadjes, touwtjes en stofjes met verschillende texturen.
Keywords: Kleuteronderwijs -- Didactiek; Knutselen; Motoriek -- Kleuters