Deeg. - Featherstone, Sally, ....-; Liekens, Tine, ....- (Leuven : CEGO, 2011)
De Bij-de-handjes zijn een nieuwe reeks ideeënboekjes met activiteiten voor kleuters. Ieder jaar verschijnen er 4 titels (van elk 40 pagina's), telkens met een ander thema. Naast de activiteiten en verhelderende illustraties bevat elk boekje ook een overzicht van de betrokken ontwikkelingsdoelen. Zoutdeeg of papier-maché kent iedereen. Maar heb je al gewerkt couscousdeeg of watjesdeeg? Kokosdeeg, koffiedeeg, chocoladedeeg, lijmdeeg? Ontdek meer dan twintig originele deegrecepten om mee aan de slag te gaan met jonge kinderen. Elk deeg heeft een aparte structuur, eigen geur, kleur en mogelijkheden. Een boekje vol inspiratie om te mengen, te kneden, te experimenteren en vorm te geven.
Keywords: Kleuteronderwijs -- Didactiek; Knutselen; Motoriek -- Kleuters