Zonnestraal. (Averbode : Averbode, 1975)
Zonnestraal is hét educatieve tijdschrift voor leerlingen van het 3e en 4e leerjaar. In rijk gedocumenteerde themanummers, dossiers en rubrieken keert Zonnestraal de wereld binnenstebuiten: techniek, wetenschap, natuur, milieu, maatschappij, kunst, verkeer ... Verder zijn er wiskunde- en taalspelletjes, korte en lange verhalen, muzische activiteiten, en puzzels en strips voor tussendoor. Met extra didactische ondersteuning: bijlage PLUS Extra digitaal lesmateriaal kan gedownload worden op de website van het tijdschrift (inloggegevens nodig).
Verschijnt wekelijks - Jaargang loopt per schooljaar - Met bijlage voor de leerkracht
Keywords: Onderwijs -- Tijdschriften