Zonneland. (Averbode : Averbode, 1920)
Zonneland is hét educatieve tijdschrift voor leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. In rijk gedocumenteerde themanummers, dossiers en rubrieken keert Zonneland de wereld binnenstebuiten: techniek en wetenschap, natuur, wereldculturen, het internet ... Verder zijn er wiskunde- en taalspelletjes, muzische activiteiten en puzzels en strips voor tussendoor. Met extra didactische ondersteuning: bijlage PLUS. Extra digitaal lesmateriaal kan gedownload worden op de website (met inloggegevens).
Een aantal nummers verschijnen o.d.t. Zonneland Yo!
Jaargang loopt per schooljaar
Met bijlage voor de leerkracht
Verschijnt tweewekelijks
Keywords: Basisonderwijs; Onderwijs -- Tijdschriften