Doremi(ni). (Averbode : Averbode)
Doremi en doremini: hét educatieve tijdschrift voor de kleuterklas. Het brengt aantrekkelijke en gevarieerde activiteiten. Op de website vind je extra digitaal lesmatriaal.
Jaargang loopt per schooljaar - Met bijlage voor de leerkracht - Met extra editie: werkboekje.
Verschijnt maandelijks (niet in juli en augustus)
Keywords: Kleutertijdschriften