Zonnekind. (Averbode : Averbode, 1957)
Zonnekind is hét educatieve tijdschrift voor leerlingen van het 1e en 2e leerjaar. Het zit boordevol boeiende info, schitterende documentatie en speelse taal- en wiskundeopdrachten waarmee uw leerlingen zelfstandig leren werken. Verder zijn er verhalen, gedichtjes, muzische activiteiten, ICT-opdrachtjes en leuke spelletjes voor tussendoor. Met extra didactische ondersteuning: bijlage PLUS.
Verschijnt wekelijks - Jaargang loopt per schooljaar - Met bijlage voor de leerkracht - Sedert schooljaar 2006/2007 is er tijdens het eerste trimester een opsplitsing in Zonnekind : eerste leerjaar en Zonnekind : tweede leerjaar.
Keywords: Onderwijs -- Tijdschriften