Pythagoras : wiskundetijdschrift voor jongeren. (Utrecht : Wiskundig Genootschap, 1961)
Inhoudsopgave : van de verschenen nummers kan geraadpleegd worden op de website.
Pythagoras is een tijdschrift dat zich richt tot alle leerlingen van vwo en havo. Het stelt zich ten doel jongeren kennis te laten maken met de leuke en uitdagende kanten van wiskunde. Elk schooljaar heeft Pythagoras een thema. Naast de vertrouwde rubrieken 'Kleine nootjes', 'Pythagoras Olympiade' en 'Journaal' vind je in elk nummer gevarieerde artikelen. De
Verschijnt 6 maal per jaar, van september tot juni.
Keywords: Wiskunde -- Secundair onderwijs