Pompoen. (Berchem : Xol, 2001)
Kinderen vanaf ± 4 jaar ontdekken de grote wereld en willen van alles weten, uitproberen en stellen de gekste vragen. Het maandblad Pompoen stimuleert deze ontdekkingstocht met (voor)leesverhalen, uitneembare spelletjes en 'doe'-pagina's waar uw kind zijn creativiteit en fantasie volledig in kwijt kan. De verschillende hoofdfiguren in Pompoen: Beertje Bruin, Batsam, Familie Troetel, Kaatje Kapoen en Kim&Co helpen uw kind op een speelse manier de wereld om hen heen beter te begrijpen en te ordenen. Regelmatig zit in Pompoen een uitneembare knutselpagina op stevig papier: een masker, bouwplaat of een gezelschapsspel. Pompoen plus: in ieder nummer een ouderbijlage met handige tips en die u helpen bij de opvoeding en het optimale gebruik van Pompoen en ideeën om samen leuke activiteiten te ondernemen.
Met bijlage: Pompoen plus.
Verschijnt maandelijks
Keywords: Kleutertijdschriften