Koe-koek. (Wielsbeke : De Eenhoorn, 1998)
Koe-koek bevat 4 echte boeken (2 kartonboeken en 2 prentenboeken) van bekende Vlaamse en buitenlandse auteurs en illustratoren. Bij elk boek hoort een doe-boekje (8 blz., A4, zwart-wit) met daarin eenvoudige kleur- en tekenopdrachten die aansluiten bij het verhaal. De opdrachten in het doe-boekje zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, verschillen zoeken, doolhoven, knippen en puzzelen, evenals voorbereidende taal-, schrijf- en telopdrachten. Extra: Leuke tips om thuis en in de klas rond het boek te werken.
Verschijnt driemaandelijks per schooljaar als doe-boekje bij het Koek-koekabonnement
Doelgroep: 1ste kleuterklas
Keywords: Leesbevordering -- Kleuters