Simon : geloofstijdschrift voor kinderen van 7 tot 10 jaar. (Averbode : Averbode, 2005)
Simon ondersteunt de geloofsopvoeding van kinderen op een actieve en eigentijdse manier. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar en werkt telkens rond een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Simon is kleurrijk, kindvriendelijk en actueel. Ideaal voor catechese, voor in de klas en voor thuis! In elk nummer vindt u: > een herkenbaar thema > een bijbelverhaal met verklarende en actualiserende verwerkingsopdrachten > knutselwerkjes en spelletjes bij het thema > een stripverhaal en een gebed over het thema > openheid op de wereld en op andere culturen > bijlage met extra didactische ondersteuning (PLUS).
Met bijlage voor de leerkracht
Verschijnt 7 maal per schooljaar
Keywords: Godsdienst -- Tijdschriften