Tijdschrift voor neuropsychologie. (Meppel : Boom, 2005)
Het Tijdschrift voor neuropsychologie is een nieuw ontmoetingspunt voor wie werkzaam is binnen de neuropsychologie. Het biedt een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen binnen het neuropsychologische werkveld op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek. De artikelen gaan over praktijkgericht, theoretisch wetenschappelijk of literatuuronderzoek en zijn gericht op praktische toepassingen en/of wetenschappelijke verdieping. Leesbaarheid en toegankelijkheid worden gecombineerd met een hoog wetenschappelijk niveau. Naast artikelen telt het tijdschrift ook een aantal vaste rubrieken over casuïstiek, diagnostische instrumenten, boeken en historisch materiaal.
Verschijnt 3 maal per jaar
Keywords: Neuropsychologie -- Tijdschriften