Acta Groeninge. (Kortrijk : AZ Groeninge, 2004)
Acta Groeninge wil een overzicht geven van de medische, zorgverstrekkende en organisatorische activiteiten binnen AZ Groeninge.
Verschijnt tweemaal per jaar.
Voortzetting van : AZ Groeninge
Keywords: Biomedische laboratoriumtechnologie -- Tijdschriften; Medische tijdschriften; Office management -- Tijdschriften; Ziekenhuizen -- Tijdschriften