Dopido. (Averbode : Averbode)
Dopido is hét educatieve tijdschrift voor peuters en jonge kleuters. In elk nummmer wordt één thema uit de leefwereld van uw kind volledig uitgewerkt: taal- en denkspelletjes, knutselen, kleuren en verven, zoekplaten, kleurenrubriek ... Dopido stimuleert de ontwikkeling op een speelse manier en groeit mee met uw kind. Dopido verschijnt 10x per jaar. In elk nummer zit ook een groot uitneembaar voorleesboek, met herkenbare verhalen en duidelijke illustraties. Op de website vind je extra digitaal lesmateriaal.
Verschijnt maandelijks - Jaargang loopt per schooljaar - Met bijlage voor de leerkracht.
Keywords: Kleutertijdschriften