Dokadi. (Averbode : Averbode)
Dokadi is hét educatieve tijdschrift voor de tweede kleuterklas. Het brengt aantrekkelijke en gevarieerde activiteiten voor taal, wiskunde, muzische vorming, w.o., schrijfmotoriek ... die volledig afgestemd zijn op de ontwikkelingsdoelen. Dokadi Plus: gratis pedagogische bijlage van 4 pagina's bij het leerkrachtenabonnement met suggesties voor extra activiteiten die aansluiten bij de thema's van Dokadi of dieper ingaan op de rubrieken uit het tijdschrift. Op de website vind je extra lesmateriaal.
Verschijnt maandelijks - Jaargang loopt per schooljaar - Met bijlage voor de leerkracht.
Keywords: Kleutertijdschriften