Imago : tijdschrift voor het gemeentelijk onderwijs. (Brussel : Patrick Delbaere, 2001)
Imago is hét tijdschrift voor iedereen die verbonden is aan het stedelijk en gemeentelijk onderwijs. Imago verschijnt vier keer per schooljaar en geeft commentaar bij en duiding over de onderwijsreglementering en over andere regelgeving die voor het onderwijs belangrijk is. Ook actuele onderwijstendensen en nieuws uit het gemeentelijke onderwijsveld komen aan bod.
Verschijnt vier maal per jaar
Keywords: Onderwijs -- Tijdschriften