Samuel : geloofstijdschrift voor kinderen van 11 tot 13 jaar. (Averbode : Averbode)
Samuel ondersteunt de geloofsopvoeding van jongeren op een actieve en eigentijdse manier. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar en werkt telkens rond een bijbelverhaal dat vanuit een actuele invalshoek wordt benaderd. Samuel is kleurrijk, aantrekkelijk en perfect afgestemd op de leefwereld van hedendaagse jongeren. Ideaal voor catechese, voorbereiding van het vormsel of voor in de klas! In elk nummer vindt u: > een herkenbaar thema > een bijbelverhaal met verklarende en actualiserende verwerkingsopdrachten > boeiende activiteiten en spelletjes bij het thema > een bezinnende tekst of een gebed over het thema > openheid op de wereld en op andere culturen > bijlage met extra didactische ondersteuning (PLUS).
Met bijlage voor de leerkracht
Verschijnt 7 maal per schooljaar
Keywords: Godsdienst -- Basisonderwijs; Godsdienst -- Tijdschriften