Voka Tribune. (Antwerpen : Voka - Vlaams Economisch Verbond, 2007)
Vokatribune is het maandblad van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen. Het brengt nieuws, duiding, opinie en analyse op maat van de ondernemer. Vokatribune verschijnt maandelijks, behalve in januari en augustus, en wordt verspreid naar 30 000 ondernemers, politici en opiniemakers.
Maandelijkse uitgave (verschijnt niet in januari en augustus)
Voortzetting van: Snelbericht : tijdschrift van het Economisch Verbond
Keywords: Ondernemingen