Naomi : geloofstijdschrift voor kinderen van 4 tot 7 jaar. (Averbode : Altiora)
Naomi ondersteunt de geloofsopvoeding van jonge kinderen op een speelse, actieve en eigentijdse manier. Het tijdschrift verschijnt 5 keer per jaar en werkt telkens rond een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Naomi is kleurrijk, kindvriendelijk en actueel. Ideaal voor de voorbereiding van de eerste communie, voor kindernevendiensten of voor in de klas. In elk nummer vindt u: > een herkenbaar thema en ruime aandacht voor gevoelens > een bijbelverhaal met verdieping > actieve verwerkingsopdrachten (knutselwerkjes, spelletjes, vertel- of zoekplaat) > een liedje of een gebed > een fotoreportage over kinderen in andere culturen > bijlage: uitgebreide didactische ondersteuning (PLUS) Op de website vind je extra digitaal lesmateriaal bij de lopende jaargang.
Met bijlage voor de leerkracht.
Verschijnt 7 maal per schooljaar
Keywords: Godsdienst -- Kleuteronderwijs; Kleutertijdschriften