Aqua : driemaandelijks informatieblad van Aquafin. - Aquafin (Aartselaar) (Aartselaar : Aquafin)
Aqua is het driemaandelijks relatietijdschrift van Aquafin, met artikels op maat voor iedereen die mee werk wil maken van zuiver water.
Verschijnt driemaandelijks.
Keywords: Milieu -- Tijdschriften; Milieueducatie; Watervervuiling; Waterzuivering