Digifoto pro. (Rijswijk : Clipboard)
DIGIFOTO Pro is een magazine over alles wat raakt aan digitale fotografie. Het heeft een duidelijk afgebakende doelgroep van gevorderde hobbyisten en semi-professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio's. Het magazine kenmerkt zich door diepgravende features, interviews, waardevolle workshops en gedegen, onafhankelijke testen en prachtige portfolio's. Altijd met zoveel mogelijk interactie met de lezer en alles geschreven met de zeer kritische en gevorderde doelgroep in het achterhoofd.