Het blad van Vos en Haas : het leukste blad voor jonge lezers : leerjaar 2. (Wommelgem : Van In, 2008)
Het Blad van Vos en Haas is een tijdschrift voor jonge lezers boordevol doepagina's en leesplezier. Beluister alle verhalen online. Het blad groeit mee met het leesniveau van jonge kinderen. Werkt motiverend. Aparte versie voor leerjaar 1 en leerjaar 2. In beide tijdschriften is het leesniveau steeds aangepast aan het gemiddeld leesniveau op dat moment in het schooljaar.
Verschijnt maandelijks per schooljaar (niet in juli en augustus).
Keywords: Basisonderwijs