Tips en advies belastingen : veertiendaagse adviesbrief voor belastingbesparing en actualiteitsanalyse. (Leuven : Indicator, 1995)
Adviesbrief met praktische tips en adviezen over de steeds wijzigende belastingwetgeving. Elke keer gecontroleerd en getoetst op hun haalbaarheid in de praktijk door meerdere specialisten om zeker geen cent belasting te veel te betalen. Beeldt u zich even in dat u elke veertien dagen belastingspecialisten rond een tafel zou zetten met maar één doel voor ogen: tips geven om minder belastingen te betalen. Zou het niet bijzonder interessant zijn om mee aan deze tafel te zitten? Dat is nu net wat Tips & Advies Belastingen doet. In elk nummer brengen we belastingbesparende tips. Concrete adviezen die aan de praktijk getoetst zijn (want onze adviseurs zijn mensen die dagdagelijks met belastingen bezig zijn) en die u toelaten om meer kosten af te trekken, sneller af te schrijven, personeel goedkoper te belonen, goedkoop geld uit uw BVBA te halen, op de hoogte te zijn van de nieuwe wetgeving, enz. U moet geen fiscaliteit gestudeerd hebben om onze tips te kunnen toepassen. Integendeel, al onze adviseurs spreken duidelijke taal zodat u ook duidelijke taal met uw boekhouder kunt spreken.
22 nummers per jaar
Losbladig in ringmap.
Keywords: Fiscaliteit -- Tijdschriften