Tips en advies vastgoed : veertiendaagse adviesbrief voor praktische en geldbesparende oplossingen. (Leuven : Indicator, 1996)
Adviesbrief met praktische tips en adviezen om uit het kluwen van notariële verplichtingen, financiële beperkingen, administratieve beslommeringen, kopers en verkopers, huurders en verhuurders steeds de beste oplossingen aan te bieden. Als u goed op de hoogte bent van de complexe vastgoedwetgeving... Als u uw weg kent in de overheidsregels en in de vele vergunningen en premies... Als u uw cliënten ook op een heel scala van vragen op andere gebieden de juiste antwoorden kunt geven... Gaat u uw kandidaat-koper of -huurder er dan niet sneller van kunnen overtuigen om zijn handtekening te zetten? Natuurlijk wel. Dat is de kracht van Tips & Advies Vastgoed. Een team van specialisten - met een zeer grondige kennis van de vastgoedsector - analyseert elk aspect en geeft u een heleboel praktische adviezen. Hoe u nieuwe wetgevingen moet interpreteren, hoe u het beste leent, wat de fiscale gevolgen zijn van bepaalde handelingen, hoe u bepaalde obstakels die een verkoop in de weg staan snel en elegant omzeilt, hoe u uw cliënten een pak geld kunt besparen. Kortom, hoe u snel hun handtekening kunt laten zetten. Tips & Advies Vastgoed is onmisbaar voor iedereen met vastgoedzorgen.
22 nummers per jaar
Losbladig in ringmap.
Keywords: Vastgoedmarkt