School- en klaspraktijk. (Antwerpen : Garant, 1959)
Dit pedagogisch-didactisch tijdschrift biedt alle leerkrachten en directies lager onderwijs een handreiking bij de dagelijkse onderwijsleerpraktijk: brede achtergrondinformatie, lesschetsen, leermaterialen. maar ook voor studenten van de initiële lerarenopleiding is het een dankbaar werkinstrument. Daarnaast besteedt het tijdschrift ruime aandacht aan een brede onderwijsvisie, aan onderwijsvernieuwingen en -verbeteringen die vanuit overheid, begeleidingsdiensten, navormingscentra enz. worden aangeboden.
Voortzetting van: Schokla : school- en klassepraktijk.
Keywords: Pedagogie