Vermogen : raadgevingen voor het optimaal beheer van uw persoonlijk vermogen. (Leuven : Indicator, 1998)
Adviesbrief met praktische adviezen en oplossingen voor de opbouw, het beheer en het doorgeven van een privévermogen. Een objectieve en neutrale 'adviseur' die toelaat een privévermogen op alle vlakken maximaal te laten renderen. Vereist uw privévermogen niet dat de stand van zaken regelmatig gecheckt wordt? Dat u kijkt naar de 'gezondheid' van uw vermogen? U moet immers toch nagaan of u wel de juiste beslissingen neemt om uw vermogen (inclusief uw onroerende goederen) optimaal te laten renderen, uw schenkingen fiscaalvriendelijk te doen, de juiste beleggingsportefeuille samen te stellen, de juiste levensverzekering te nemen, uw vermogensadviseur en uw bank te beoordelen... De adviesbrief Vermogen fungeert hier als 'vermogensdokter'. Een team van ervaren experts in verschillende disciplines geeft u elke maand namelijk de meest 'to-the-point' adviezen om uw vermogen optimaal te beheren en te laten renderen. En dit gebeurt in alle objectiviteit, in alle neutraliteit want dat is de enige garantie dat uw vermogen er wel bij vaart.
Verschijnt maandelijks.
Keywords: Verzekeringen -- Tijdschriften