Creatief boekhouden. (Mechelen : Kluwer)
De praktijkbrief 'Creatief Boekhouden' is al 16 jaar een succes. Concrete en praktisch uitgewerkte topics die de boekhoudprofessional onmiddellijk kan gebruiken, zijn de succesformule. De praktijkbrief 'Creatief Boekhouden' (8 pagina's) geeft u tweewekelijks concrete tips, informatie, modellen, overzichten, journaalposten en boekingsschema's. Naast boekhouding komen ook fiscaliteit, vennootschapsrecht en btw aan bod. De klemtoon ligt altijd op de praktische toepassing.
Verschijnt tweewekelijks
Keywords: Boekhouden -- Tijdschriften