Samenspel : vaktijdschrift voor leerkrachten niet-confessionele zedenleer van het lager onderwijs. (Izegem : Samenspel, 1996)
Het tijdschrift Samenspel bestaat uit verschillende delen: · een vakdidactisch deel waarin de leerkracht uitgewerkte lesjes en lesstructuren vindt. · een educatief deel met allerlei specifieke informatie i.v.m. vakdidactisch en pedagogisch materiaal.
Stopgezet
Keywords: Niet-confessionele zedenleer -- Basisonderwijs -- Tijdschriften