Kits : de krant waar nieuws in zit. (Wielsbeke : De Eenhoorn, 1990)
Kits is een krant voor kinderen vanaf 10 jaar en tieners die up-to-date willen blijven. Elk nummer bevat artikels over actuele onderwerpen, binnenlands en buitenlands nieuws. Ook sport, cultuur en jongeren komen aan bod. Kits verschijnt tijdens het schooljaar om de twee weken. Daarnaast vindt de abonnee elke dag drie nieuwsberichten op de website, waar hij ook nog tal van andere extra's vindt zoals een uitgebreid archief...
Verschijnt per schooljaar: halfmaandelijks, uitgezonderd in januari en april.
Keywords: Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs