Formaat magazine. (Berchem : Formaat Jeugdhuiswerk Vlaanderen, 2011)
Formaat Magazine is hét tijdschrift voor jeugdhuislovers. Het informeert je over actuele thema's die er voor jou toe doen. Dit door sterke verhalen, best practices, nuttige links en handige tips. Het magazine verschijnt 10 keer per jaar. Vier keer per jaar zit er ook een uitneembaar dossier bij dat dieper ingaat op een actueel thema.
Vervangt de tijdschriften Gevat en Betoog.
Keywords: Jeugdhuizen -- Tijdschriften