Bijzonder gewoon - Driessen, Bea, ....- (Hengelo : [Driessen], 2011)
Dit boekje geeft een inkijk in de voor velen onbekende wereld van leerlingen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Nederland.
Ondertitel op omslag: Verhalen uit het dagelijkse leven van een ZMLK-school.
Keywords: Buitengewoon onderwijs -- Nederland