De driemaster van people management : strategie, cultuur en leiderschap in uw organisatie - Meuleman, Edgard, ....- (Brugge : Die Keure Business & Economics, 2012)
De driemaster van people management gaat over de driehoeksverhouding strategie, cultuur en leiderschap. Dit boek toont an hoe de integratie van strategie, waarden en het behalen van resultaten, voeding geeft aan het engagement van medewerkers. Het reikt tal van pragmatische ideeën aan en doet je nadenken over je huidige HR-beleid en over je huidige leiderschap. Edgar Meuleman, Managing Consultant bij SD Worx, wil je met dit boek tools aanreiken voor nieuwe inzichten over werken met mensen. Ga ermee aan de slag in je eigen omgeving. De eerste stap? Dit boek kopen... De rest volgt later.
Keywords: Personeelsmanagement