Lies en Kleine Kater. - De Vos, Rosemarie, ....- (Laakdal : de rêverie, 2009)
Lies is dol op kleine kater en kleine kater is dol op Lies. Ze willen voor altijd vriendjes blijven. Een grote hond steekt daar echter een stokje voor.
Doelgroep: kleuters
Keywords: Verdriet -- Kinderen; Dood