Praktische gids voor de invordering van schulden in België en in het buitenland. - Dickstein, Marianne, ....-; Roosen, Marino, ....- (Limal : Anthemis, 2012)
Deze gids over het innen van schuldvorderingen werd samengesteld door juridische en fiscale experten, onder leiding van Marianne Dickstein, en richt zich tot ondernemingen en zelfstandigen in België. Dit boek legt de algemene juridische regels uit in verband met deze materie, maar het bevat ook heel wat concrete voorbeelden, informatie en praktische raadgevingen over het innen van schuldvorderingen in België en in het buitenland. Marianne Dickstein is advocate aan de balie van Brussel. Zij heeft zich gespecialiseerd in het handels- en ondernemingsrecht. Ze had eerst een eigen zaak vooraleer ze advocate werd en die praktische kennis van de ondernemingswereld komt van pas wanneer ze haar cliënten adviseert over de strategie en het beheer van hun geschillen, waaronder die met betrekking tot het innen van hun schuldvorderingen.
Keywords: Schuldvorderingen