Schrijven met lef : de psychologische kant. - Bos, Gerda, ....-; Winterkamp, Judith, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2012)
Stelt u schrijfklussen steeds uit? Moet u vaak moeilijke teksten produceren en levert u dat veel stress op? Ga dan aan de slag en ontwikkel uw schrijftalent met Schrijven met LEF. U zult merken dat u steeds beter wordt. Dit boek geeft u namelijk inzicht in waarom u uitstelt en inzicht in de psychologische kant van uw eigen schrijfgedrag. Ook krijgt u handige tips om de ideale schrijfomstandigheden te creëren en om te gaan met uw eigen weerstand. U leert een realistische inschatting te maken over de mogelijke kritiek op uw stukken en nieuwe technieken die u helpen makkelijker te schrijven. Niemand schrijft zoals u dat doet, dus wees trots op uw individuele stijl. Volg uw hart. Toon het lef om te schrijven wat u wilt schrijven! De methode Schrijven met LEF is ideaal voor iedereen die moet overtuigen door het geschreven woord.
Keywords: Schrijven