Kas bij opa en oma. - Oud, Pauline, 1963- (Wommelgem : Van In, 2012)
Kas pakt zijn koffertje, want hij gaat logeren bij opa en oma! Nadat Kas afscheid heeft genomen van mama, maken ze er samen een heerlijke dag van. Ze eten taart, gaan naar het park en maken lekkere soep en pannenkoeken. Opa en oma maken Kas aan het lachen met hun gekke gewoontes!
Leeftijd: 2+
Keywords: Logeren